Algemeen lid: Dhr. W.A.J. Heerschop


Thuis hadden wij het zeker niet breed. Ik ben dan ook opgevoed in een sfeer van overwegend zuinig leven en, indien mogelijk, te sparen. 


Uiteraard wilde ik het later anders en heb daartoe veel en lang gestudeerd. Na mijn studie bedrijfskunde startte een carrière van bijna 26 jaar bij de televisie. In 2016 ging het roer om en emigreerde ik met het gezin naar Italië: het leven was ons goedgezind. 


In 2018 moesten wij noodgedwongen terug naar Nederland. Wij waren zogezegd slachtoffer geworden van een misdrijf. Dit, zo zou blijken, was een keerpunt in mijn leven. De twijfelachtige eer ‘ervaringsdeskundige’ genoemd te worden viel mij te beurt. 


Deze ervaring heeft mij doen besluiten mij in te zetten voor hen die ondersteuning nodig hebben. Aansluiting bij Stichting Help Elkaar was vanzelfsprekend.  
Ik rondde de opleiding tot schuldhulpverlener af in 2021 en ben dusdanig werkzaam bij de gemeente West Betuwe. 

Maak kennis met het bestuur


Voorzitter: 

Mevr. M. Mulder – van de Pol

Lees meer⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠

Secretaris: 

⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠Mevr. J.P.C. Dekkers – Rossel

Lees meer⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠

Penningmeester: 

⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠Mevr. F.W.J.M. Leenhouts – van den Bergh

Algemeen lid: 

Dhr. W.A.J. Heerschop

Lees meer⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠

Algemeen lid: 

⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠Mevr. P.C.B. Hageman

Lees meer⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠

Het bestuur is onbezoldigd.  


Naast het bestuur is er een vast team van geweldige vrijwilligers die ervoor zorgen dat we onze doelstelling zoveel mogelijk kunnen verwezenlijken. 


Naar aanleiding van de gedragscode van Stichting Help Elkaar, welke op 11 juli 2019 is vastgesteld en op aanvraag verkrijgbaar, is een vertrouwenspersoon aangewezen: Mevr. Francine Leenhouts.

De vertrouwenspersoon heeft een geheimhoudingsplicht, tenzij er strafbare feiten zijn 
gepleegd. 


Ik wil graag mijn steentje bijdragen, maar hoe doe ik dat?

Het is fijn om voor elkaar te kunnen zorgen in deze moeilijke tijd. Het zijn dure tijden voor ons allemaal. Met name de hoge energiekosten en de boodschappen die steeds duurder worden, zorgen ervoor dat ieders beurs sneller leeg is. U kunt ons steunen door het doneren van geld of spullen.