Secretaris: Mevr. J.P.C. Dekkers – Rossel


Via SchuldHulpMaatje ben ik eind 2021 met Stichting Help Elkaar in aanraking gekomen. Vrij snel daarna werd ik lid van het bestuur en met veel plezier vervul ik nu de functie van secretaris.


 Het is een mooie club met veel vrijwilligers die hun best doen om de wereld voor anderen wat mooier te maken.  Ik ben aan de ene kant trots dat ik daaraan mee mag werken en aan de andere kant verdrietig dat het zo hard nodig is in Nederland. 
Verder werk ik een aantal dagen per week als officemanager bij een re-integratie en coaching bureau.  


Op zaterdagochtend ben ik vaak in ons pand te vinden en ik nodig iedereen uit om eens een kijkje bij ons te komen nemen. 

Maak kennis met het bestuur


Voorzitter: 

Mevr. M. Mulder – van de Pol

Lees meer⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠

Secretaris: 

⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠Mevr. J.P.C. Dekkers – Rossel

Lees meer⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠

Penningmeester: 

⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠Mevr. F.W.J.M. Leenhouts – van den Bergh

Algemeen lid: 

Dhr. W.A.J. Heerschop

Lees meer⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠

Algemeen lid: 

⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠Mevr. P.C.B. Hageman

Lees meer⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠

Het bestuur is onbezoldigd.  


Naast het bestuur is er een vast team van geweldige vrijwilligers die ervoor zorgen dat we onze doelstelling zoveel mogelijk kunnen verwezenlijken. 


Naar aanleiding van de gedragscode van Stichting Help Elkaar, welke op 11 juli 2019 is vastgesteld en op aanvraag verkrijgbaar, is een vertrouwenspersoon aangewezen: Mevr. Francine Leenhouts.

De vertrouwenspersoon heeft een geheimhoudingsplicht, tenzij er strafbare feiten zijn 
gepleegd. 


Ik wil graag mijn steentje bijdragen, maar hoe doe ik dat?

Het is fijn om voor elkaar te kunnen zorgen in deze moeilijke tijd. Het zijn dure tijden voor ons allemaal. Met name de hoge energiekosten en de boodschappen die steeds duurder worden, zorgen ervoor dat ieders beurs sneller leeg is. U kunt ons steunen door het doneren van geld of spullen.