Voorzitter: Mevr M. Mulder - van de Pol


Ik ben Marion, ook wel Bets genaamd. Ik kom uit een groot gezin waar we het niet breed hadden, maar waar voldoende liefde was. 


Zelf ben ik jaren alleenstaande moeder geweest en leefde van de bijstand. 
Eind 2014 kwam ik in contact met een moeder die met haar kinderen letterlijk zonder eten zat. Hierop hebben mijn vriendin Denise en ik onze kasten leeg getrokken en dit gezin geholpen. We begonnen met het inzamelen van spullen en het opzetten van een Facebook-pagina: het fundament van de stichting was gelegd! 


Ik help met alle liefde, daar waar ik kan. Dit vrijwilligers werk geeft mij zoveel energie dat ik er verslaafd aan ben geraakt. Ik sta bijna constant paraat om zoveel mogelijk mensen te helpen. 
Daarnaast rij ik taxi, voornamelijk kinderen, en dat vind ik fantastisch. 

Maak kennis met het bestuur


Voorzitter: 

Mevr. M. Mulder – van de Pol

Lees meer⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠

Secretaris: 

⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠Mevr. J.P.C. Dekkers – Rossel

Lees meer⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠

Penningmeester: 

⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠Mevr. F.W.J.M. Leenhouts – van den Bergh

Algemeen lid: 

Dhr. W.A.J. Heerschop

Lees meer⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠

Algemeen lid: 

⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠Mevr. P.C.B. Hageman

Lees meer⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠

Het bestuur is onbezoldigd.  


Naast het bestuur is er een vast team van geweldige vrijwilligers die ervoor zorgen dat we onze doelstelling zoveel mogelijk kunnen verwezenlijken. 


Naar aanleiding van de gedragscode van Stichting Help Elkaar, welke op 11 juli 2019 is vastgesteld en op aanvraag verkrijgbaar, is een vertrouwenspersoon aangewezen: Mevr. Francine Leenhouts.

De vertrouwenspersoon heeft een geheimhoudingsplicht, tenzij er strafbare feiten zijn 
gepleegd. 


Ik wil graag mijn steentje bijdragen, maar hoe doe ik dat?

Het is fijn om voor elkaar te kunnen zorgen in deze moeilijke tijd. Het zijn dure tijden voor ons allemaal. Met name de hoge energiekosten en de boodschappen die steeds duurder worden, zorgen ervoor dat ieders beurs sneller leeg is. U kunt ons steunen door het doneren van geld of spullen.