Wat wij doen

Op deze pagina vertellen we jou graag wat wij doen.
Weggeefwinkel

In ons pand aan de D.J. van Wijkstraat 9 in Geldermalsen, hebben wij een weggeefwinkel ingericht. 


Mensen die zich bij ons hebben aangemeld kunnen hier kleding en schoenen shoppen. Alles is netjes en schoon en er zijn artikelen voor mannen, vrouwen, jongens en meisjes. Als je van ons een kaartje hebt ontvangen, kun je het hele jaar lang regelmatig langs komen om wat nieuws te vinden. Daarnaast hebben we vaak wat extra's in huis zoals bijvoorbeeld brood, toiletartikelen of fruit.  


Ook ontvangen we vaak andere spullen zoals huishoudtextiel, speelgoed en woonaccessoires. Deze artikelen worden verloot via een besloten facebookgroep. Als er iets voor je klaar ligt, kun je dat ook in de weggeefwinkel ophalen op zaterdag- of dinsdagochtend.
Uitgiftepunten

Niet iedereen kan naar Geldermalsen komen. Daarom is het ook mogelijk om kleding en artikelen die via de facebookgroep worden aangeboden af te halen bij een van onze uitgiftepunten. Dat kan in Nieuwegein, Tiel, Haaften, Hellouw en Herwijnen.

MUP

MUP staat voor menstruatieartikelen uitgifte punt. In samenwerking met het armoedefonds kunnen wij in onze weggeefwinkel ook maandverband, tampons en andere menstruatieartikelen uitgeven aan wie dat nodig heeft.


De activiteiten van Stichting Help Elkaar

Naast het runnen van onze weggeefwinkel en de besloten facebookgroep, organiseren we tal van vaste activiteiten gedurende het jaar 

Naailessen

Shop-evenementen

Inzamelingsacties

Zomeruitje

Sinterklaasactiviteiten

Kerstshoppen

Overige activiteiten

Naast bovenstaande vaste activiteiten organiseren we tal van andere activiteiten, inspelend op datgene dat speelt in de maatschappij. Ook sluiten wij aan bij activiteiten die door anderen worden georganiseerd en waar we ons steentje aan bijdragen. In onze jaarverslagen vindt u uitgebreide informatie over de activiteiten die wij over de jaren heen hebben georganiseerd.